Kolekcija spodnjega perila ZORA

25.1.2018

Z veseljem vam predstavljamo novo kolekcijo ekološkega spodnjega perila z idrijsko čipko ZORA, ki smo ga izdelali v sodelovanju s podjetjem Linne perilo iz Zagorja ob Savi. 

Kot prva jutranja svetloba je poimenovana kolekcija ekološkega spodnjega perila iz bambusovih vlaken, oplemenitena z ročno klekljano idrijsko čipko.


Nedrček, hlačke in spodnja majica so kosi spodnjega perila iz naravnih bambusovih vlaken, v celoti izdelani v Sloveniji. V njem se počutite udobno in prijetno, hkrati pa vas vznemirja pridih romantike in pomirja občutek izročila tradicije.

V to čudovito kolekcijo spodnjega perila so vložene številne ure ročnega dela. V celoti je izdelana v Sloveniji. Nastala je v sodelovanju podjetja Linné in Čipkarske šole Idrija.

V Čipkarski šoli Idrija vztrajno dokazujejo, da je ročno klekljana idrijska čipka, izdelana na tradicionalen način, tudi dandanes naša zaželena spremljevalka. Pri snovanju in izdelavi kolekcije Zora so sodelovali s podjetjem Linne perilo iz Zagorja ob Savi, ki že več kot 20 let uspešno trži lastno blagovno znamko spodnjega perila, v veliki meri izdelanega po naročilu in merah strank.

Oblikovano s pozornostjo in izdelano s strastjo. 

ZORApdf.pdf 

ZORA,.pptx 

Iz spletne trgovine

Naročite e-novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o dogajanju v naši šoli

Imate naročilo?

Izpolnite obrazec in nam pošljite vprašanje
Čipkarska šola Idrija 2013 . Vse pravice pridržane